Derfor skal du velge Honeywell DC313N ringeklokke

Derfor skal du velge Honeywell DC313N ringeklokke

Derfor skal du velge Honeywell DC313N ringeklokke

Enkel og driftsikker ringeklokke med volumkontroll og varsellys – Dette er Honeywell DC313N ringeklokke

Honeywell DC313N ringeklokke kommer med enkel volumjustering slik at du kan tilpasse volumet etter deg selv og din familie samt LED-strobe for ekstra varsling når noen ringer på. Takket være Honeywell ActivLink™-teknologien som gir en driftsikker trådløs forbindelse, vet du at ringeklokken alltid fungerer.

Du finner våre produkter med Honeywell DC313N trådløs ringeklokke her

Kompakt størrelse med kraftig lyd

Alle Honeywell dørklokker har en digitalt forbedret og tydelig lyd, som kan høres i hele huset og hagen ved å pakke markeds førende lyd kvaliteter i små pakker!

Hør de 6 melodiene som befinner seg i dørklokken her:

Gå ikke glipp av besøkende eller en levering

Ta med deg den trådløse ringeklokken med deg rundt i huset eller i hagen, takket være ActivLink™-teknologien har du en trådløs rekkevidde på opptil 150 m, mens det maksimale volumet på 84 dB kan høres på en avstand på opptil 80 m.

Forstyrrer ikke, du kan hvile deg videre

Juster enkelt volumet slik at det ikke forstyrrer deg, eller når du bare trenger litt fred og ro.

Visuelle alarmer

LED-strobe funksjonen sender ut en diskret, men effektiv visuell alarm som supplerer med din valgte melodi. Slik vet du at noen har ringte på dersom det er mye støy eller du på annen måte ikke hører ringeklokken.

Trygghet, bygg ditt eget advarselsystem

De besøkende trenger ikke tenke på om de faktisk ringte på, det ser du nå enkelt på ringeknappen med LED lyset. Din ekstra trygghet er den hemmelige banke-på funksjonen, som spiller en annen melodi, slik kan du eksempelvis vite om det er et familie medlem eller en venn som banker på. For å føle seg hundre prosent trygg kan du koble til Honeywell ActivLink™ dørklokke til Honeywell sitt sikkerhetstilbehør og alarm sett.

Ønsker du å vite mer om sikkerhetstilbehøret, kan du ta kontakt med oss

Driftssikkerhet og kvalitet hele veien

Honeywell ActivLink™ som bruker 868 MHz frekvens er Honeywell sin innovative, trådløse system som har større rekkevidde, utvidet batteri levetid på opptil 5 år og forbedret, driftsikker tilkobling. Dette støttes av Honeywells sin 2 års garanti for produktkvalitet.

Share this post