Honeywell – Verdens største produsent av ringeklokker

Honeywell – Verdens største produsent av ringeklokker

Ringeklokker i verdensklasse – Honeywell

Igjennom 130 år har Honeywell blitt en velkjent å sterk produsent og leverandør av blant annet ringeklokker. Honeywell har alltid familiene og hjemmene i tankene når du utvikler nye produkter og strekker seg langt for å kunne tilby det neste på markedet.

En harmonisk tilværelse med dørklokker fra Honeywell

Honeywell sine ringeklokker utgjør den neste generasjons teknologi til hjemmet. Dørklokker som ikke alene tilpasser seg ditt hjem, men som også vokser med din familie ettersom behov utvikles.

Friedlands 60-årige arv var å skape de beste ringeklokkene i verden og tilføye Honeywells ekspertise innen for innovasjon. Honeywell har utviklet og designet en serie virkelig revolusjonerende ringeklokker, som ikke alene er effektive og utrolig driftssikre, men som også er en helt ny definisjon på hva en ringeklokke kan.

Takket være Honeywell ActivLink™ kan du også koble ringeklokken til ditt Honeywell alarmsystem til hjemmet for større trygghet.

Honeywell ble grunnlagt i 23. April 1885 av Albert Butz og Mark C. Honeywell og i de siste 130 årene har virksomheten blitt tatt til nye høyder igjennom innovasjon og et ønske om å forbedre tilværelsen for mennesker.

Share this post