Om Oss

Om Ztili.no

Ztili.no leverer produkter med ditt unike design enten du vil lage en gave eller om du trenger noe i større volum. Vi kan levere til de fleste typer formål med høy presisjon, kvalitet og service.

Du trenger ikke være kreativ designer for å kunne lage fine produkter. I vårt designstudio har du alle elementene du trenger slik at alle skal kunne utfolde sine kreative sider.

Lurer du på noe angående våre produkter eller har generelle spørsmål? Ta kontakt med oss her


Made by you!

Med vårt flotte designstudio og unike utvalg av produkter i materiale av topp kvalitet, kan vi med stolthet tilby deg som kunde et stort utvalg til fordelaktige priser. Vi er lokalisert i Norge og våre produkter blir produsert i flotte lokaler i Vestby.

Produksjon

Alle produktene du handler hos oss blir produsert i moderne lokaler sentralt i Vestby kommune med topp moderne maskinpark. På denne måten er du sikret produkter av ytterste kvalitet.

Kort tid etter du har gjennomført din bestilling sendes den ut til produksjonen der våre dyktige medarbeidere begynner å produsere det du har laget.

Vår visjon

Vår visjon er å inspirere kundene til å ta vare på minner og verdier samt å få frem  kreativiteten hos våre kunder. Vi er opptatt av å levere kvalitet til fornuftige priser og alltid med god kundeservice i fokus.